"Vejen til Odd"


20.45 i aften ruller 3 afsnit af Tv2's "Vejen til Seier" over skærmen, og det er blevet vores

tur til at pitche vores ide, for Lars Seier og Torben ( hans personlige rådgiver). På daværende tidspunkt var My Rainbowtee blot en lille grøn spir. ( eller måske en spirer til et citrontræ? hummm )


Afsnittet har ligget på Tv2Play en lille uges tid, det har virkelig været rart at kunne se det, før det rigtig bliver vist, så kunne vi forberede os lidt mentalt på hvordan de har klippet det hele sammen, inden at det bliver vist på landsdækkende TV ugen efter.

"Vejen til Seier" blev begyndelsen på vejen til "Odd Lemon" og det, at vi rent faktisk kom med i programmet kom virkelig som en overraskelse, for vi havde i princippet ikke rigtigt ansøgt. Eller det vil sige... Vi begyndte på en ansøgning efter Mathilde tilfældigvis så en reklame for programmet sidste forår, og kækt skrev til Alice "Hey, skal vi ikke søge? Vi kunne da godt bruge lidt startkapital" ;-) Odd Lemon, dengang MYRAINBOWTEE, er startet op uden lån eller en større investering, vi har bygget alt op fra bunden. Alice svarede hurtigt "helt klart - Lets do it ! ", og vi tog en eftermiddag ud af kalenderen for at udfylde ansøgningsskemaet som var noget mere omfattende end vi lige havde regnet med. Vi endte med at taste lidt ind her og der, hvor vi lige havde svarene og smed et par links til de brand videoer vi havde lavet med Marie My noget tid forinden.

Efter den eftermiddag blev ansøgningen langt på hylden og der blev ikke tilføjet mere, al vores tid og energi blev nemlig brugt på vores første POP UP i Jægersborggade. De 20% af ansøgningen vi hurtigt havde udfyldt lå og ulmede i TV2´s system det meste af sommeren mens vi havde en fest med vores første og succesfulde POP UP.


PLING ! En mail lander med i vores indbakke i de sidste dag af POP UP´en hvor der står at de er glade for at fortælle os at vi er gået videre i udvælgelsen til "Vejen til Seier".Total overraskelse! Men vi tror på at alting sker af en grund og visse bolde må man bare gribe!

Lang historie kort, så endte vi med at blive blandt de sidste 18 der kom med i programmet, som fik lov at pitche deres ide foran Lars Seier på D´angleterre, tilbage i efteråret sidste år.Det har været sjovt og nervepirrende at se hvordan de har valgt at klippe det hele sammen, selvfølgelig tager de det ene spørgsmål vi ikke kunne svare på med ( Vi har altså styr på vores tal normalt, haha ) .. Meeen ja ja ! Det er jo showbiz, alt bliver ikke vist og det skal jo også være underholdende ;)

Når det er sagt så var det alt i alt en mega go oplevelse at være med i programmet. Alle var super søde og programmet var i høj grad udslaget til hvor vi er idag, kun cirka et halvt år efter optagelserne. Det pressede os til at tage tingene så meget mere seriøst, Alice droppede ud af din uddannelse for at gå 50/50 sammen med Mathilde om det der var blevet deres fælles passion og projekt. Programmet viste os vores styrker og svagheder, det satte endnu mere gang i en ild, der allerede ulmede i os begge to.


Se med i aften hvor i kan overvære en de mest nervøse og spændte øjeblikke i vores liv !


To be continued ....


Kærlighed og citroner fra Mathilde & Alice


Foto: Per Arnesen/ TV 2.

Tak til Linnea musen, Løspåtråden, Freja baben og Anthon (Alice´s kæreste) for at tilbringe hele 12 timer med os på D´angleterre en lun efterårsdag i september og støtte op og vise vores værdi print frem på allerfineste vis.


Odd Lemon is a small feel good fashion brand, Located in Copenhagen Denmark
 We try to spread the joy of dressing up and exploring personal style
 While having a focus on sustainability, local design and production.

Odd Lemon News Letter
for the latest lemon news

Odd Lemon 
Studio & Showroom

 

Open by appointment 

write us a Dm on instagram or send an email and we can arrange your visit 

Pick up of orders :

tuesday 12-17
Friday 12-15


Nansensgade 42, 

1366 København 
Denmark

 

oddlemoncph@gmail.com

0