Team work makes the Dream workDa jeg for snart 2 år siden gik og puslede med drømmen om at skabe mit eget univers var det meget simpelt oppe i mit hoved:

Jeg ville skabe glæde folk kunne tage på, og mindes om alt det gode i livet.Det skulle udforme sig i et univers der lagde op til leg med ens visuelle udtryk. Det skulle være et univers som var inkluderende og hvor der var plads til alle former og farver. Et univers der ikke tog sig selv for højtideligt, og hvor alle der havde lyst var mere end velkomne til at komme og lege med.


Jeg følte en stor trang til at skabe noget nyt, noget jeg selv synes der manglede.

Trangen har nok ulmet i mig altid, men den pressede sig virkelig på, da jeg på daværende tidspunkt selv var kørt helt i sænk på stress kontoen.

Jeg var blevet helt grå indeni efter en håndfuld år med ubalance i privat- og arbejdslivet, og der var på det tidspunkt nærmest kun en regnbueskal tilbage. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg så mig selv udefra løbe rundt i det ”famøse” hamsterhjul af dage, uger der hele tiden skulle overstås.

Da jeg mødte Alice, som skulle vise sig at være min sjæleven og kommende samarbejdspartner blev drømmen pludselig til at tage at føle på, og på et splitsekund meget mere virkelig.

Vi mødte hinanden på hver vores vej ud af mørket, og lige der i vores første møde på et loppemarked, blev der plantet et frø uden vi selv vidste det, men som kort tid efter skulle vise sig at blive en fælles drøm og en fælles passion med en vision om, at skabe alt det vi selv synes mangler i den her til tider grå verden.


Jeg har aldrig været i tvivl om der er en højere mening med at mig og Alice har mødt hinanden, og jeg ville aldrig have kunne have realiseret halvdelen af min drøm uden hende, for det er vores begges energi tilsammen der får lemonaden til at flyde.


Mig og Alice er meget ens og meget forskellige på samme tid, hvilket 100% er derfor vi har det bedste team work og fungerer så godt sammen. Sammen skaber vi en balance jeg tror vi begge har brug for. Vores styrker er hinandens svagheder og omvendt.

Vi har de sidste to år kastet os frygtløse ud i hele det her selvstændigheds eventyr, og vi er hver dag blevet klogere på hinanden, hvor vi vil hen med Odd Lemon og hvor vores styrker ligger i at drive den her virkskomhed.

Jeg er udadvendt, jeg har krudt i nummeren og jeg får vores drømme udover stepperne.

Alice er introvert, kunstner og den kreative nørd i brandet.

En af de ting der har været helt unikt fra starten af ved vores samarbejde er, at hver gang jeg kaster en af mine tusind ideer op i skyerne (og dem får jeg altså i perioder virkelig mange af om dagen… Lol) griber Alice den altid og gør den visuel. Hvad end vi snakker om en ide til et nyt print eller et nyt design. Jeg beundrer virkelig hendes evne til at skabe med hænderne, og jeg føler mig så heldig ved at have fundet en, der forstår mine finurlige ideer og kan se dem ligeså tydeligt som jeg selv kan oppe i hovedet. Det føles så befriende, da jeg til tider kan føle mig helt fanget oppe i mit eget hovede af ideer der bare gerne vil ud og gøres virkelige.


Jeg fungerer bedst ude, Alice fungerer bedst hjemme. Hvilket er helt perfekt, for jeg elsker at arbejde med drift, mennesker og udvikling og Alice elsker at fordybe sig i kreativiteten og stå for vores ”back office” såsom al vores grafik, opsætning af webshoppen, undersøge nye tiltag osv osv. Man skal ikke undervurderer alle de ting ”man ikke ser”. Der er virkelig mange lag i det vi gør.

Jeg er rastløs og utålmodig, Alice er rolig og tålmodig.

Jeg er modig og lader mig let rive med, Alice er til tider tilbageholden og skeptisk.

Vi trækker hinanden ind mod midten, og der går det hele som regel op i en højere enhed.

På sidelinjen er vi hele tiden i en tæt symbiose og inde i vores kreative bobbel, der på daglig basis får nye ideer til designs, prints, produkter og generel udvikling af brandet.

Siden vi mødte hinanden for 2 år siden mindes jeg ikke en eneste dag vi ikke har haft kontakt.

Vi bliver hele tiden stærkere, klogere og bedre som team og jeg elsker hver dag i vores lille finurlige univers, der hele tiden spreder nye ringe i vandet.


I bund og grund tror jeg vi har fundet en tillid i hinanden vi begge på et tidspunkt har tvivlet på om mon stadig eksisterede i en, nogle gange, kynisk verden.


Team work makes the dream work… I hvert fald for os 💗


Kærlighed og citroner

Mathilde 🍋

Odd Lemon is a small feel good fashion brand, Located in Copenhagen Denmark
 We try to spread the joy of dressing up and exploring personal style
 While having a focus on sustainability, local design and production.

Odd Lemon News Letter
for the latest lemon news

Odd Lemon 
Studio & Showroom

 

Open by appointment 

write us a Dm on instagram or send an email and we can arrange your visit 

Pick up of orders :

tuesday 12-17
Friday 12-15


Nansensgade 42, 

1366 København 
Denmark

 

oddlemoncph@gmail.com

0