About

Odd Lemon er et farverigt og finurligt brand baseret i København.
 

Vi er kendt for vores positive, motiverende og humoristiske prints samt vores passion for ”one of a kind” bæredygtige mode og vintage.

 

Hvis du, ligesom os, elsker at vælte dig i alle regnbuens farver, lege med dit udtryk og dyrke DIG, så er du kommet til det rette sted!
 

Vi ønsker at skabe et univers og en legeplads for alle der elsker at dyrke deres personlige stil, og som nægter at tone sig ned, bare fordi de er blevet voksne.

Vi er her for at sætte kulør på hverdagen og puste lidt glimmer over de grå dage, for hvorfor nøjes med mindre, når du kan stræbe efter mere ? Være mere af DIG og dyrke den finurlighed som gør dig unik.
 

 

Odd Lemon blev grundlagt i begyndelsen af ​​2018 af den farverige og kreative drømmer Mathilde i samarbejde med Illustrator og kreative nørd Alice.
 

Uden nogen form for investering, men kun en drøm og en passion i hånden, forlod Mathilde hendes fuldtidsjob for at fokusere på at gøre hendes drøm om, at skabe sit eget brand og gøre hendes univers til en virkelighed.

På lidt over et år er brandet vokset fra at være en lille online-forretning der ved hjælp af Mathildes to-værelses lejlighed, der har ageret kontor, lageropbevaring og kreativ legeplads igennem det seneste år, gjort det muligt at åbne deres egen lille flagskib store i hjertet af København.
 

 

”Feel good fashion”betyder også, at vi er meget opmærksomme på vores produktion, alle vores nyproducerede styles er oeko-tex, fairwear-certificeret og trykt i København med økologisk blæk.

Du kan læse mere om vores produktion her. 

Odd Lemon 
Nansensgade 42, 1366 København 

Tue-We 12.00-18.00
Friday : 12.00 - 17.00

Saturday : 12.00-15.00

0